onsdag 10 januari 2018

Tillbaka i vardagen

SMASH! Den landningen var inte speciellt mjuk kan jag säga. Planet landade på Arlanda kl 10:00 fredag morgon, ingen sömn alls på planet för min del och 10:01 satt jag i första jobbsamtalet. Jobbade mig igenom dagen, försökte packa upp, tvätta, fixa hemma och framför allt hålla ut så länge som möjligt innan jag gick och la mig. Höll ut till 21 och sov sedan oavbrutet till kl 9 då klockan ringde.

Lördagen var mysig, först återträff med Sara, sen jogg och snack men den här pinglan som jag saknat sååååå mycket.
På kvällen en mysig middag vilket innebar seeeeeent i säng. Och ingen sömn alls. Ingen.
På söndagen var jag mer död än levande. Lyckades ta mig till gymmet i alla fall men det var nog mest Dotterns förtjänst.
Hann med två träffar med myskompisar också. Efterlängtat. Försökte lägga mig i tid och sova men nej då, ingen sömn.

Måndag och jobbet kallade igen. Kul med nystart men jobbigt att köra igång utan sömn. På kvällen BodyPump och så mitt eget RPM, schvettfest.
Tisdag, morgonsim med Sara i en tom bassäng och sen var jag också på Saras spinning. Jag var där men benen hade jag tydligen lämnat hemma för när jag sa KÖR till dem så hände inget alls. Trökigt som vi säger här på orten.
Nu är det onsdag, jag hade mitt första samtal med min coach i morse! Ja, du läste rätt. 2018 - new year, new me. Andreas är tillbaka i mitt liv och som jag har saknat honom! Nu ska det bli struktur på ett bra sätt, inget hets, bara struktur. Jag älskar det redan.
Bring it on!

Inga kommentarer: